17 Ağustos 2013 Cumartesi

Açık Çek: Hall Pass 1080p Bluray indir


Açık Çek: Hall Pass 1080p Bluray indir
Açık Çek & Hall Pass (2011) Bluray 1080p DUAL (Türkçe-EN) x264 Tek Link indir (IMDB: 6.5)
Açık Çek: Hall Pass afis

http://www.imdb.com/title/tt0480687/

İki kafadar Rick ve Fred (Owen Wilson ve Jason Sudeikis) uzun süredir evlidirler. Eşlerini sevmektedirler ama diğer bazı erkekler gibi karşılarına çıkan kadınlara bakmaktan da kendilerini alamazlar.

Alışkanlık hâline gelen bu göz banyolarından bıkan eşleri (Jenna Fischer ve Christina Applegate) evliliklerini tekrar canlandırmak için cesurca bir hamleye başvurur ve kocalarına "açık çek" verirler: İki erkek bir hafta boyunca sorgusuz sualsiz istediklerini yapabileceklerdir. Kaçırdıklarını sandıkları şey her neyse görmek, ya da bu arayışa sonsuza dek son vermek için yedi günleri vardır.

lk başta, Rick ve Fred için bu bir rüyanın gerçekleşmesi gibidir. Fakat çok geçmeden keşfederler ki bekar hayatına ve kendilerine ilişkin beklentileri gerçeklerden tamamen, hatta gülünç derecede uzaktır.

Farrelly kardeşlerin yeni komedisi "Hall Pass / Açık Çek"in başrollerini Rick rolündeki Owen Wilson ile Fred rolündeki Jason Sudeikis paylaşıyor. Rick'in karısı Maggie'yi Jenna Fischer, iki erkeğin eski ve müzmin bekar arkadaşları Coakley'yi Richard Jenkins, Fred’in karısı Grace'i ise Christina Applegate canlandırıyor. film46.net iyi seyirler diler...

Açık Çek & Hall Pass (2011) indir

Tek Link indir
http://www.letitbit.film46.net/link/whb


Tek Link indir
http://turbobit.film46.net/link/ad
Açık Çek: Hall Pass 1080p Bluray indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder